Апарт-готель Мармарос

Апарт-готель Мармарос

Їдете на відпочинок в Карпатах, дізнайтесь більше про Мармароси.
Це є найстаровинніші гори Карпат і чи не найкрасивіші. І, мабуть через піко подібні вершини, їх називають «Гуцульськими Альпами». Недарма Апарт-готель Мармарос так вдало вписався у стрімкі схили для відпочинку в Буковелі. Екстер’єр готелю справді нагадує гостроверхі вершини скелястої гори. Прекрасне місце розташування в самому центрі гірськолижного курорту серед цілого комплексу Буковель, готелі якого висіялись на схилах, як на долоні. Під вікнами ще й гірська річка дзюрчить. Все це дає відчуття, ніби ви справді в Альпах, проте гуцульський сильний дух гордо показує своїми традиціями краю, що ви на відпочинку в Карпатах і тут все реально і можливо, і не потрібно спокушатись на розкішності закордонних курортів! Всі розкоші можливі на відпочинку в Буковелі.
Шикарний вид з вікон готелю Мармарос на гори і витяги. Дизайнерами все настільки продумано, що будь-який номер прийдеться до душі, з однаковим панорамним видом, щоб ви сповна відчули, що ви саме на відпочинку в Карпатах. Звукоізоляція запобігає проникненню шуму, не зважаючи на близьку відстань до дороги. Продумані зручності в чистих номерах: ви побачите чайник, холодильник, а в апартаментах ще й плитку та набір посуду. Прекрасна нагода скуштувати й заварити карпатський чай, куплений на ринку в місцевих травників або вас чекатиме в номері в пакетований - безплатно. Можна привезти з собою продукти. У ванній кімнаті все, як годиться готелям європейського рівня: хороші косметичні засоби одноразового використання: гелі, шампунь, мило. Це зробить перебування на відпочинку в Буковелі однозначно комфортним.
Приїхавши в Буковель, готелі порадують вас прекрасним сервісом. В готелі Мармарос він є чи не найкращим. Послуги трансферу, пральня, прасування одягу та чистка взуття, наявність приміщення для зберігання лиж, зручний сучасний ліфт. Проте найбільше вражає, мабуть, індивідуальна реєстрація заїздів та виїздів. Дружелюбний персонал поселить вас з радістю раненько без додаткової оплати. Особливо приємним є на відпочинку в Буковелі усвідомлювати, що навіть, якщо ви будете єдиними гостями, все буде працювати для вас, і спа-центр, і масаж, і ресторан. Ще один з приємних моментів, який слід зауважити - тут ви можете взяти напрокат гірськолижне спорядження, набагато дешевше, ніж коло підйомників.
І це ще далеко не все! Окрім свого чудового ресторану, де обслуговування на найвищому рівні, готель Мармарос оточують ще декілька інших, що дає гостям право вибору. Окрім того, вам неодмінно захочеться відвідати сауну, хамам, басейн, і діти будуть задоволені.
Рекомендовано для цінителів якісного відпочинку в Карпатах за оптимальну ціну!

Популярні публікації