Відпочинок в Карпатах

Відпочинок в Карпатах

Мабуть, найбільшу увагу на відпочинку в Карпатах, гості готелів звертають на заворожуюючий вид на гірські масиви з панорамних вікон. Цим похизуватись може практично кожен красень готель в горах, один з яких точно Апарт-готель Мармарос. Тут відпочивальники завжди задоволені рівнем сервісу, чудовим спа-комплексом, а головне – найсмачнішою, ситною їжею. Завжди залишають позитивні відгуки про свій відпочинок в Карпатах, в готелі Мармарос. Це не дивно, адже всюди чисто, акуратно, чуйний персонал, хороше обслуговування.
4-и-місний делюкс 2 кімнати для сімейного відпочинку в Карпатах з дітьми – це дуже зручно, оскільки можна позволити собі поїхати справді на відпочинок, де в одній кімнаті будуть діти, поруч з вами, ще й з окремим телевізором.
Різновидне меню на сніданки – це ще одна перевага, яка позбавляє проблем харчування дітей. Кожен зможе вибрати собі сніданок до смаку. Дітям смачно, а батькам легкість та радість! А ще, басейн для дітей безкоштовно. Ще одна перевага на відпочинку в Карпатах з дітьми. Сауну з басейном - для вологого клімату на відпочинку в Карпатах - це просто незамінна річ!
До будь-яких підйомників зовсім близько, всього 5 хв., і ви досхочу катаєтесь на схилах.
Відпочинок в Карпатах, в Апарт-готелі Мармарос – це шикарне співвідношення ціна-якість. Те, що треба!

Популярні публікації