Буковель готелі

Буковель готелі

Курорт Буковель, готелі якого поповнились ще одним затишним Апарт-готелем Мармарос, не перестає тішити гостей своїми новинками. Це готель, в якому все продумано грамотно, до найменших дрібниць. І збудований він настільки майстерно, що краєвиди радують око з кожного вікна затишного номеру. Власники вклали душу в ремонт, дизайн цього комплексу, де використовувались явно добротні матеріали, що створює відчуття затишку і тепла.
Важливо, що в Буковелі, готель Мармарос знаходиться у самому центрі курорту, де до трас пішки дійти займає всього до 10 хв. вашого дорогоцінного часу. Зручно облаштований паркінг, безкоштовний Інтернет wi-fi.
Слід відмітити, що в Буковелі, готелі рідко потішать гостей можливістю приїхати на відпочинок з домашнім улюбленцем. В готелі Мармарос вас із задоволенням приймуть з вашими «молодшими друзями». Персонал вас просто вразить своєю увагою і ви відпочинете душею і тілом. Справді, високий європейський рівень обслуговування!
Як у кожному крутому комплексі курорту Буковель, готель Мармарос має шикарний СПА з саунами, басейном з гідромасажем.
А ще, прекрасним місцем в готелі Мармарос, де ви відчуєте справжній релакс – фітобар, де ви зможете побалувати себе оздоровчими напоями, ароматними чаями та зняти втому за цілий насичений день.
В Буковелі, готелі, зокрема Апарт-готель Мармарос, створені для задоволення кожного гостя курорту!

Популярні публікації